Russisch Blauw Info


Combinatie houden van Russen met
honden en papegaaiHallo mijn naam is Chico en ik ben de oudste bewoner in ons gezellig huisje. 20jaar geleden heeft mijn eigenaar mij gekocht, ik heb heel wat jaren alleen met honden geleefd.

Maar in eens kwam een beige Birmaantje in huis en kort daarna zo een blauw pluizig bolletje dat miauwde.
Bij mij zelf gingen de veren me recht over eind staan. Hoe konden ze een kat in huis halen als ze al een mooie pratende papegaai hadden.

Ik probeer ze altijd te lokken naar mij toe maar op de een of andere manier komen ze niet. Ze zitten met zijn alle altijd op een afstandje te kijken.
De mechelse herder die wij hadden was verzot op de poesjes, en pakte ze ook vaak bij haar om hun te bemoederen. Jammer genoeg is ze in 2005 overleden. We missen haar nu nog, want ze was zo lief voor ons, en beschermde ons heel goed als er bezoek kwam. Het was een scheetje.

Maar we hebben onze kleine Maltezer nog, die houd nu alles goed in de gaten.
Zelfs nu Jitka kittens heeft moet ze op tijd even in de kooi kijken als wel alles goed is met de kids. En ook natuurlijk even bij haar favoriete Jitka zitten.
Alles bij elkaar hebben wij 4 poezen en 1 papegaai en ons klein hondje nog. Maar zelfs met onze herder ging het geweldig bij elkaar.

We zijn een grote hechte familie.Tekst: Maggie Peters

 

 

Door Blauwe Russen liefhebbers - Voor Blauwe Russen liefhebbers

Home