Russisch Blauw Info


Bobbelman van Slijmenburg

Hallo allemaal, ik ben Bob.

Het Forum heeft mij liefdevol de eretitel:  "Nep"  Rus gegeven.
  Zoals je kunt lezen in het stukje van mijn mensen vrouwtje ben ik namelijk een echte Rus in hart en nieren, zonder zo'n officieel papiertje…, ze weten niet wie mijn papa en mama zijn.
  Zelf denk ik dat ik het heel goed voor elkaar heb, ik hoef geen uren te rijden om te strijden tegen al die Russenmannen, krijg geen krijsende dames op visite, (zou niet weten wat ik daarmee moest) en kan me lekker laten verwennen door mijn liefdevolle vrouwtje want ik ben lekker toch al bekend.., wat heet: beroemd!
  Gaat het over de Nep Rus op het forum… goed gezien, dan gaat het over mij!
  Mijn mensen vriendin is wel heel lief voor me hoor, maar ja, ze begrijpt nog steeds niet dat als ik kopjes geef in haar gezicht, dat het dan de bedoeling is dat ze mijn kop wast. Ze zou toch moeten begrijpen dat ik dat zelf niet kan.


  Gelukkig loopt er ook nog zo'n oude bleekscheet van een chagrijn rond, die denkt dat hij de baas is, nou jullie weten allemaal natuurlijk wel beter. Tjonge, wat kan ik slijmen, ik geef die witte - wattenbol gewoon net zolang kopjes tot hij mijn kop uitgebreid voor me gesopt heeft.
  Voor de show geeft hij me eerst een lel, maar ja ik weet best dat hij me heel lief vindt.
  Want als er één kan slijmen, dan ben ik toch wel de expert! Ik wind ze gewoon allemaal rond mijn poten hoor, zowel de mensjes als de andere katten. Maar mijn mensenvrouwtje leert het ooit ook nog wel eens, ik ga net zolang door tot ze mijn gezicht voor me wast…, ooit gaat me dat lukken!


Met vriendelijke groeten,

            

Tekst: Bobbelman van Slijmenburg
Wil je meer over mij lezen?
Klik dan hierDoor Blauwe Russen liefhebbers - Voor Blauwe Russen liefhebbers


Home